SIEMO B.V.

SIEMO obstakelmaaier

SIEMO obstakelmaaier

Bedrijfsnaam SIEMO B.V.
KvK Nummer 61097454
Website www.siemo.nl
Beschrijving onderneming Siemo B.V. ontwikkelt en produceert slimme mechanische oplossingen die duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit uitstralen en die op basis van rendement daadwerkelijk in de praktijk worden toegepast.
Naam innovatie SIEMO obstakelmaaier
Beschrijving innovatie Stel u voor... Rondom bomen en obstakels gras en onkruid bij-maaien ZONDER dat u de bomen of welk obstakel dan ook beschadiging toebrengt.
Website innovatie http://www.siemo.nl/#!obstamow/ctvq
Noodzaak en belang van deze innovatie Al het bij-maaien rondom bomen en obstakels wordt handmatig met bosmaaiers afgewerkt. Dit is fysiek zwaar belastend werk met een hoog risico op persoonlijk letsel en een hoog risico qua verkeersveiligheid. Daarbij worden bomen en andere obstakels tijdens het bij-maaien door de bosmaaiers beschadigd. De SIEMO obstakelmaaier neemt dit allemaal weg en doet het werk ook nog eens sneller en volgens een vast kwaliteitsbeeld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat niets in de markt wat een vergelijking met de SIEMO obstakelmaaier kan doorstaan. De innovatie is daarnaast met een aantal octrooien door Arnold

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO