Roem van Yerseke BV

Mosselen à la Minute

Roem van Yerseke

Bedrijfsnaam Roem van Yerseke BV
KvK Nummer 22010806
Website www.roemvanyerseke.nl
Beschrijving onderneming Schaal- en schelpdierverwerkend productiebedrijf in mosselen, oesters en garnalen
Naam innovatie Mosselen à la Minute
Beschrijving innovatie Kant-en-klaar magnetron mosselmaaltijd zonder toegevoegde conserveringsmiddelen; klaar in 5 minuten!
Website innovatie http://www.roemvanyerseke.nl/nieuws/43/'Zeeland’s_Roem_à_la_minute'_introduceert_2_nieuwe_smaken/
Noodzaak en belang van deze innovatie Toenemende vraag naar kant-en-klaarmaaltijden in de supermarkten; uitermate geschikt voor tweeverdieners en singles (jongeren en senioren). Het product ‘mosselen à la minute’ is geschikt als lunch-, voor- (2 personen) of als hoofdgerecht (1 persoon). Verkrijgbaar in de volgende 4 varianten: Naturel met verse groenten, met Provençaalse saus, met Knoflooksaus en met Witte wijnsaus.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De unieke – gepatenteerde - productie van de Mosselen à la minute zorgt er voor dat de mosselen – zonder gebruik van conserveringsmiddelen – lang houdbaar zijn wat gunstig is voor de retail. Tijdens de productie worden de mosselen namelijk – via microwave - kort gegaard en vervolgens snel terug gekoeld waardoor de THT wordt verlengd tot 21 dagen. Daarnaast geven verschillende consumentenpanels aan dat de smaak van de magnetronmossel niet te onderscheiden is van vers gekookte mosselen. Ook het gebruiksgemak is bijzonder; binnen ca. 5 minuten staan de Mosselen à la minute op tafel Tot slot kunnen de Mosselen à la minute zowel als lunch-, voor- als hoofdgerecht worden geserveerd.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO