RiJo Logistics Holdings BV

TMS-ForYou

Button binnen de applicatie TMS-ForYou

Bedrijfsnaam RiJo Logistics Holdings BV
KvK Nummer 55067719
Website www.rijologistics.nl
Beschrijving onderneming Aanbieden van een volledig operationeel Transport Management Systeem waarbinnen logistieke mogelijkheden worden geboden en gevonden. Logistiek koppelen via smart tool, zowel voor de vervoerder als de eindgebruiker een uitbreiding / optimalisatie v.w.b. bedrijfsvoering.
Naam innovatie TMS-ForYou
Beschrijving innovatie TMS-ForYou is een online en gratis webtool welke ondernemers direct en transparant mogelijkheden voor transport biedt. De webtool heeft een compleet ingerichte databank van vervoerders voor pakket tot pallet, een directe label generator en volledige customer service functie. Relaties hebben tevens de mogelijkheid om eigen contract leveranciers via upload te activeren. De webtool combineert 4 bestaande werkwijzen en geeft de gebruiker via modulaire aanbieding meer mogelijkheden tot een personalized systeem. Binnen de webtool is special aandacht gegeven aan ‘ aanvullende” service zoals, automatische transportverzekering, laden en / of lossen met laadklep, tijdleveringen en factuurcheck voor non EU zendingen. In feite kan men zonder logistieke kennis goederen wereldwijd versturen. Speciaal voor logistieke ondernemingen of verkoopkantoren is er een dashboard gecreëerd waarmee in eigen huisstijl een "marketing formule" ontstaat waarmee direct als expediteur gehandeld kan worden. Hierbinnen vind klant- en margebeheer plaats, worden login's afgegeven voor de webtool in “eigen” huisstijl. Juist voor kleinere spelers (ZZP, koeriersdienst of transportonderneming) in de markt is dit een enorme uitbreiding van het dienstenpakket, serviceverlening en vooral bestaansrecht en omzet. Uiteraard kan ook de startende ZZP sales- of marketing kandidaat hier profiteren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Binnen het woud van vervoerders, contracten en emotionele binding wordt de behoefte naar een zelfdenkend en toch beïnvloedbaar systeem om logistiek te organiseren steeds groter. Het systeem ontzorgt, regelt en informeert op een snelle en adequate wijze. Groeiende klanten profiteren automatisch van kortingsregelingen, stapsgewijs worden er volledig geautomatiseerd kortingen berekend bij hogere volume’s. De gebruiker ziet direct resultaat en profiteerd van kostenverlaging welke van belangrijke invloed is op overhead en/of kostprijs…en dus netto resultaat. Daarbij komt dat binnen de logistieke wereld vooral de “kleinere” partijen moeite hebben om het hoofd boven water te houden, het bieden van een logistiek dashboard waar geen mankracht voor nodig is (de klant boekt en regelt de logistiek binnen de “huisstijl” omgeving van de aanbieder) brengt belangrijke voordelen v.w.b. omzet en potentiele groei.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De webtool onderscheidt zich binnen de markt doordat er 4 bestaande systemen worden gecombineerd. 1. de interface verbinding 2. de interface verbinding met eigen contract 3. de interface verbinding met gedeelde contracten 4. de interface verbinding met gedeelde contracten en customer service. De webtool TMS-ForYou is een gevulde databank met bestaande contractvervoerders waarbinnen de gebruiker eigen contract partij kan uploaden en een semi - of volledige interface kan (laten) bouwen. Daarbij komt dat de tool altijd onder controle staat van een eigen customer service, one stop shopping via 1 portal naar verschillende vervoerders. Het ontzorgen van de gebruiker met behulp van een dynamisch (prijs) systeem welke koppelbaar is aan “eigen” order- of administratie systemen. Doordat het systeem ontwikkelt is binnen een logistieke onderneming en shareable is profiteert elke gebruiker van updates en innovatie. Het bespaart, maakt transparant, neemt arbeidsdruk weg en is een belangrijke kosteloze productuitbreiding voor logistieke ondernemingen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO