Remote Engineer BV

Universele remote support oplossing voor industriële toepassingen

Remote engineer

Bedrijfsnaam Remote Engineer BV
KvK Nummer 50432737
Website www.remoteengineer.eu
Beschrijving onderneming Remote Engineer is een innovatief bedrijf dat in eigen beheer een complete remote support-oplossing heeft bedacht voor het beheer van machines en installaties op afstand. Remote Engineer is in 2010 opgericht. In het bedrijf brengen we de ervaring van een machinebouwer en de kennis van een ICT’er bij elkaar. Zodoende maakt Remote Engineer een gestage groei door, met een wereldwijde klantenkring onder zowel grotere als kleinere bedrijven. Remote Engineer bevindt zich altijd aan de voorkant van technologische ontwikkelingen, vooral door goed te luisteren naar de wensen van onze (potentiële) klanten.
Naam innovatie Universele remote support oplossing voor industriële toepassingen
Beschrijving innovatie Op een universele manier toegang tot machines en apparaten op afstand mogelijk maken zonder de gebruiker te vermoeien met technische details.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Reduceren van reis- en personeelskosten en het versnellen van reactietijden bij het verlenen van support en het zorgen voor een hogere up-time van machines voor de klant om daarmee het productieproces te optimaliseren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze oplossing is uit nood geboren. Het is een vereenvoudigde manier om een beveiligde verbinding op te bouwen tussen 2 locaties wereldwijd zonder daarvoor over diepgaande IT kennis te hoeven beschikken. Remote Engineer ontzorgt met deze totaaloplossing machinebouwers en haar eindklanten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO