Quant Base

QB Smart Graph

Analyse getoond op het dashboard

Bedrijfsnaam Quant Base
KvK Nummer 55460453
Website www.quantbase.eu
Beschrijving onderneming Quant Base helpt haar klanten om interne en externe vragen beantwoord te krijgen. Hiertoe zorgen we dat de klant relevante data beschikbaar krijgt en deze kan omzetten in informatie. Wij werken met Human Data, Machine Data en Web Intelligence. We zijn expert in het anonimiseren en opereren natuurlijk binnen de kaders van de privacy wetgeving.
Naam innovatie QB Smart Graph
Beschrijving innovatie Interactief dashboard die het mogelijk maakt om op elk niveau in een organisatie zelf resultaten te analyseren. Het dashboard kan in enkele dagen operationeel zijn en is makkelijk bij te stellen. Ook kunnen we indien gewenst zorgen dat de klanten van onze klant eenvoudig toegang krijgen.
Website innovatie http://data.quantbase.nl/smartgraph/
Noodzaak en belang van deze innovatie De QB Smart Graph voorkomt dat in organisaties besluitvorming vertraagd wordt doordat onderdelen in verslaglegging vragen oproepen en terug gestuurd moeten worden voor verdere analyse. Ook bij het extern communiceren van resultaten voorkomt men hiermee aanvullende vragen. De oplossingen die tot nu toe werden geboden zijn complex en tevens kostbaar. Big Data Analyse wordt hiermee eenvoudig en betaalbaar.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De QB Smart Graph is door Quant Base zelf ontwikkeld. In de markt zijn soort gelijke oplossingen (QlikView) die echter complexer en duurder zijn. Voor kleinere organisaties, het MKB, teams, overheden, maar ook boards wordt het zelf analyseren met de QB Smart Graph mogelijk. Ook bij interne en externe communicatie van resultaten biedt de QB Smart Graph een eenvoudige en heldere oplossing. Het is snel operationeel en vraagt geen extra software of hardware.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO