PraktijkCockpit BV

FysioCockpit

PraktijkCockpit

Bedrijfsnaam PraktijkCockpit BV
KvK Nummer 63329921
Website www.praktijkcockpit.nl
Beschrijving onderneming PraktijkCockpit wil de eerste lijn zorg rust en plezier geven in de praktijk door inzet van AFAS Software
Naam innovatie FysioCockpit
Beschrijving innovatie Voor de eerstelijns fysiotherapiepraktijk hebben we de bedrijfsvoering geoptimaliseerd. De praktijkeigenaar en medewerkers beschikken over stuurinformatie (zoals behandelgemiddeldes), financiele en personele kengetallen en een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit alles in een gebruiksvriendelijke omgeving en vanuit de klantvraag ontwikkeld. De fysiotherapiepraktijken hebben zelf aangegeven hoe ze wilden innoveren. Dit is een oplossing voor meer innovatie, rust en plezier voor alle eerstelijnszorgorganisaties!
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=lY_J6P1yKmY
Noodzaak en belang van deze innovatie Het belang van deze innovatie is het laten afnemen van administratieve werkdruk, het vereenvoudigen van kwaliteitsprocessen, maar vooral het inzicht in de eigen praktijk maakt deze innovatie uniek!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn wel meer softwarepakketten, maar dit is gemaakt op basis van de klantvraag en is dus geen 'standaard' verhaal. Het zorgt voor een werkwijze in de praktijk die rust en plezier bij de medewerkers brengt!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO