Pocketshop BV

Native Shopping App voor het MKB

Man in een wollen trui houdt een tablet in zijn handen.

Bedrijfsnaam Pocketshop BV
KvK Nummer 63151278
Website www.gopocketshop.com
Beschrijving onderneming Pocketshop is gestart in 2015 en faciliteert m-commerce voor het MKB. In 2015 hebben we een native App ontwikkeld voor e-tailers die aangesloten zijn op SEOshop en Magento. Dit jaar wordt de native App uitgerold in Nederland en in Europa. Pocketshop is gevestigd in Amsterdam en heeft 4 aandeelhouders.
Naam innovatie Native Shopping App voor het MKB
Beschrijving innovatie Pocketshop bouwt mobiele native shopping Apps voor e-commerce sites die aangesloten zijn op de wereldwijde e-commerce platforms SEO Shop en Magento. Het is een App met gebenchmarkte en gestandaardiseerde functionaliteiten die voor elke online winkelier worden voorzien van hun branding. De meertalige App wordt continue doorontwikkeld zodat de meest gewilde functionaliteiten altijd beschikbaar zijn. De Pocketshop native App valt, in tegenstelling tot opmaat gemaakte shopping Apps, binnen het budget van het grootste deel van de aangesloten MKB webwinkeliers. Webwinkeliers hebben met de Pocketshop App de beschikking over een extra verkoopkanaal. Doordat de Native App aangesloten is op Magento, een wereldwijd platform, leent het product zich uitstekend voor een internationale uitrol.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie M-commerce is een explosieve groeimarkt. In 2016 zal naar verwachting voor ruim 3 miljard euro worden gekocht op tablets en smartphones in Nederland, versus nog geen miljard euro vorig jaar. Mobiel wordt al snel 'first screen'. MKB webwinkeliers willen via een omni-channel aanpak hun klanten optimaal bedienen waarbij de verschillende verkoopkanalen onderling zijn afgestemd. De consument kan naadloos switchen tussen de kanalen terwijl de merkbeleving gelijk blijft. Een mobiele native App is een onmisbare schakel binnen deze strategie. Het ontwikkelen van een opmaat native App kan vele tienduizenden euro's kosten en is dat is meestal niet haalbaar voor de MKB e-tailer. Met de native shopping app van Pocketshop kan de e-retailer wel beschikken over dit belangrijke verkoopkanaal. Een native shopping App verhoogt de loyaliteit en omzet.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wereldwijd zijn er veel bedrijven die opmaat app's bouwen maar slechts een handvol bedrijven die een vergelijkbaar product kunnen leveren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO