PharmIT

MedApp

Schermen van MedApp

Bedrijfsnaam PharmIT
KvK Nummer 64259951
Website pharmit.nl
Beschrijving onderneming PharmIT ontwikkelt nieuwe technologie voor de gezondheidszorg. Dat doen we zowel door onze eigen initiatieven te ontwikkelen als in opdracht.
Naam innovatie MedApp
Beschrijving innovatie MedApp helpt patiënten grip op medicatie te krijgen. Makkelijk bijhouden wat je moet innemen en wanneer, een seintje krijgen als het tijd is voor inname, makkelijk bijsluiters downloaden of info over de kosten vinden: dat kan allemaal. Ook is het mogelijk een ziektedagboek bij te houden en dit te delen met specialisten, om direct herhaalrecepten bij de apotheek in te dienen of om in één klap een medicijnoverzicht in een andere taal te maken.
Website innovatie medapp.nu
Noodzaak en belang van deze innovatie Binnen de gezondheidszorg wordt nog (te) weinig geïnnoveerd. Veel ontwikkelingen bestaan al in andere vakgebieden, maar zijn hier nog niet doorgedrongen. Bij veel medicatie is de werking bovendien enorm te verbeteren als deze consequenter en regelmatiger wordt ingenomen: ook daar valt veel winst te behalen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij maken het leven van patiënten makkelijker door alle informatie en hulp op één plek aan te bieden. Daardoor zijn bestaande gegevens een stuk makkelijker te vinden. Ook bieden we nieuwe functies aan, bijvoorbeeld een barcodescanner waarmee medicijnen gemakkelijk te vinden zijn.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO