Parkingware BV

Parkasol

Parkasol

Bedrijfsnaam Parkingware BV
KvK Nummer 02083403
Website www.parkingware.com
Beschrijving onderneming Innovatief online parkeermanagement
Naam innovatie Parkasol
Beschrijving innovatie Parkingware heeft zich ten doel gesteld, een systeem te ontwikkelen dat een gegarandeerde oplaadplekken biedt aan de gebruiker en tevens de parkeeraccommodatie/omgeving energieneutraal kan laten functioneren. Parkingware gaat een online reservering- en energiemanagement samenbrengen in één systeem. De kern van het concept wordt gevormd door de toepassing van duurzame technologie. Er zal namelijk bij voorkeur gebruik gemaakt worden van solar energie.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vertrekpunt Parkasol is: 1. Toename elektrische voertuigen (EV’s) en de schaarste aan oplaadpunten; 2. Huidige laadpunten bieden geen zekerheid cq. het is niet mogelijk een oplaadpunt te reserveren; 3. Lage kosten van solar energie en de fiscale- en subsidie mogelijkheden. 4. Parkeren wordt opladen in de nabije toekomst en de infrastructuur op parkeerterreinen is hier nog niet op voorbereid. Daarbij kan een parkeerterrein een energieleverancier worden voor de omgeving en zelf energieneutraal opereren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van parkeer- en energiemanagement met reserveringsmogelijkheid maakt het orgineel.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO