Paperworks h.o. OPBERGenAFVALBOX.nl

Afvalboxen

Afvalbak voor afvalscheiding gemaakt van papier

Bedrijfsnaam Paperworks h.o. OPBERGenAFVALBOX.nl
KvK Nummer 24342319
Website www.opbergenafvalbox.nl
Beschrijving onderneming Handel in opberg en afvalboxen.
Naam innovatie Afvalboxen
Beschrijving innovatie Een bestaande industriƫle verpakking, gemaakt van gerecycled papier omgebouwd tot afvalbak voor afvalscheiding. De innovatie hierin is dat ik een stalen ring heb ontworpen welke rust in de handvatten om hier de PMD en vuilniszak in te hangen. Dusdanig dat het deksel nog is te openen en te sluiten. Het eind resultaat is: een oersterke en 100% recyclebare afvalboxen lijn voor PMD afval, papier en restafval.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De ergernis aan de PMD zakken voor afvalscheiding, waar elk huishouden mee heeft te maken. Het PMD en andere afval zit nu netjes verpakt in een box, welke ook nog eens is te decoreren d.m.v. verven, bestickeren enz. De boxen zijn verkrijgbaar in de naturel kleur en in een aantal standaard kleuren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn nog geen 100% recyclebare afvalboxen gemaakt meerlagig verlijmd kraftliner welke oersterk zijn en gelijktijdig nog leuk zijn te decoreren de zogenaamde DIY (do it yourself box) maar ze kunnen ook in de naturel kleuren worden gebruikt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO