PM-wasservice

Wassen zonder water

Wassen van een vrachtwagencontainer zonder gebruik van water

Bedrijfsnaam PM-wasservice
KvK Nummer 24399998
Website wassenzonderwater.com
Beschrijving onderneming Het wassen zonder water van voertuigen op locatie.
Naam innovatie Wassen zonder water
Beschrijving innovatie Een unieke manier van het wassen van uw auto vanuit 3 doelstellingen: 1- door geen gebruik te maken van water. Hierdoor besparen we doorgaans per wasbeurt 50 (tuinslanggebruik) tot 400 ltr (Wassstraaat)water per wasbeurt. Door ons Duurzaam product DUSHINE zijn we in staat de auto te reinigen en in de wash en shine te zetten. Door middel van een microvezeldoek en een geringe hoeveelheid biologisch afbreekbaar product zijn we in staat de auto te wassen. Maar ook Trucks, Caravans, Bedrijfsbus etc. 2- Maatschappelijk verantwoord omdat de werkzaamheden op maat zijn gemaakt en worden uitgevoerd door 'medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt' Hiermee zijn we in staat 100% invulling te geven aan de Participatiewet en Social Return on Investment. 3- Kostenbesparing door dat we komen wassen op locatie met mielieuvriendelijke producten daar waar het voertuig staat geparkeerd gewassen kan worden. Voor de Opdrachtgever bespaart dit personeelskosten, brandstof en inrichtingskosten van een wasplaats. daarbij heeft het een meerwaarde in de continue-ring voor het schoon houden van het wagenpark.
Website innovatie wassenzonderwater.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Milieubewust Maatschappelijk verantwoord door het bieden van werkplekken voor 'medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt' Kostenbesparing
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In grote maten Úniek' in zijn concept. maar ook het product is nieuw en origineel.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO