Onegini

Mobile Security Platform

Screenshot app

Bedrijfsnaam Onegini
KvK Nummer 30239269
Website www.onegini.com
Beschrijving onderneming Onegini beschermt de persoonlijke gegevens van klanten en zorgt voor veilige transacties, op elk moment en met behulp van elk apparaat. Het bekroonde Mobile Security Platform biedt organisaties een eenvoudige manier om mobiele apps te leveren, met de beste eindgebruikerservaring en een hoge veiligheidsgraad voor externe gebruikers. Het Onegini-team bestaat uit beveiligingsspecialisten wiens taak het is om nieuwe bedreigingen in de mobiele ruimte te identificeren en deze vervolgens middels state-of-the-art mobiele bescherming toe te passen in apps. Onegini beschermt op dit moment al gegevens voor miljoenen eindgebruikers in de bank-, verzekerings- en vervoersmarkten.
Naam innovatie Mobile Security Platform
Beschrijving innovatie Het Mobile Security Platform dat Onegini heeft ontwikkeld, zorgt dat je heel snel apps kan ontwikkelen voor de klantzijde. Tegelijkertijd maakt het dat je aan de kant van het bedrijf kunt voldoen aan alle securityeisen en -wensen die nodig zijn om de data te ontsluiten en de communicatie met de klant veilig op te zetten.
Website innovatie https://www.onegini.com/en/platform
Noodzaak en belang van deze innovatie 70% van de tijd dat gespendeerd wordt aan de ontwikkeling van een veilige mobiele applicatie voor de consumentenmarkt gaat zitten in het beveiligen en beheersbaar maken van de applicatie en maar 30% in functionaliteit en gebruiksgemak. Wij draaien dit om met get platform dat wij bieden. Met ons platform kun je in 4 weken een volledige bank-grade secured app naar de markt brengen. Nieuwe diensten kunnen op deze manier sneller getest worden en indien succesvol opgeschaald worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Op dit moment wordt de beveiliging nog steeds door app ontwikkelaars zelf gebouwd zonder de benodigde expertise met alle beveiligingsrisico's van dien. Technologie partners als Infosys/EdgeVerve en Samsung zien de innovatie en implementeren ons platform als onderdeel van hun eigen oplossingen voor de FinTech markt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO