Omniradar BV

one-chip-radar

One-chip-radar geplaatst op een 5 centmunt om de grootte te laten.

Bedrijfsnaam Omniradar BV
KvK Nummer 30274697
Website www.omniradar.com
Beschrijving onderneming Omniradar ontwerpt en verkoopt geavanceerde radar ICs met geintegreerde antennes. Deze radar ICs kunnen als sensoren dienen voor het meten van afstand (hoogte) en snelheid.
Naam innovatie one-chip-radar
Beschrijving innovatie Onze innovatie is het volledig integreren van de complete radar op een stuk silicium, inclusief de antennas.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Huidige radars bestaan uit een combinatie van diverse ICs met aparte antennes, en grote/kostbare printplaten met veel componenten. Dit soort oplossingen is moeilijk in massa-productie van aantallen van > 10 miljoen/jaar te realiseren. Onze oplossing maakt gebruik van de jarenlange ervaring in de silicium industrie, waarbij aantallen van > 10 miljoen/jaar geen enkel probleem is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze klanten hebben geen ervaring/exertise in huis mbt antennes en hoogfrequent electronica. Doordat wij dit probleem voor onze klanten wegnemen breken wij een nieuwe markt open: wij zien een groot aantal nieuwe klanten die nu iets met onze radar oplossing aan de gang kunnen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO