NoFoodWasted BV

Afgeprijsd app

Scherm App met afgeprijsde artikelen

Bedrijfsnaam NoFoodWasted BV
KvK Nummer 62075020
Website www.nofoodwasted.com
Beschrijving onderneming NoFoodWasted maakt van voedselverspilling een keuze. Onze praktische oplossingen voorkomen derving, zijn rendabel en werken voor iedereen. Geen geitenwollensokkenideologieën, maar gewoon een kwestie van doen. Minder verspillen, meer besparen!
Naam innovatie Afgeprijsd app
Beschrijving innovatie Een van die oplossingen is Afgeprijsd, een handige app die in één oogopslag laat zien welke producten in de supermarkt bij jou in de buurt tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen en dus in de aanbieding zijn. Door de vraag naar deze producten – waar helemaal niets mis mee is! – te stimuleren, gaan we verspilling tegen. En dat is goed voor het milieu, voor de supermarktondernemer én voor de consument! Ook daar worden we dus allemaal beter van.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We leven in een tijd van hyperconsumptie en overproductie. Per jaar worden enorme hoeveelheden voedsel ongebruikt weggegooid. Prima producten waar niks mis mee is, belanden zomaar in de vuilnisbak. Dat dit zonde is van het milieu hoeven we tegenwoordig niemand meer uit te leggen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel NoFoodWasted is de enige in de wereld die voedselverspilling vermindert op de manier waarop wij dat doen. Het is nieuw, vernieuwend en het werkt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO