Nettie

Nettie, de regelapp

Een aantal schermen van Nettie de regelapp

Bedrijfsnaam Nettie
KvK Nummer 60081732
Website www.nettie.nu
Beschrijving onderneming Ontwikkelen en produceren van maatwerksoftware. Het ontwikkelen, aanbieden en vermarkten van applicaties op grond van sociale netwerken, mantelzorg en andere netwerken waarin personen op welke manier dan ook verbonden zijn.
Naam innovatie Nettie, de regelapp
Beschrijving innovatie Nettie is een regelapp. Nettie verbindt en activeert het sociale netwerk van mensen, waardoor zaken snel en makkelijk afgestemd en geregeld kunnen worden. De functionaliteit van Nettie past uitstekend in de Zorg
Website innovatie www.nettie.nu
Noodzaak en belang van deze innovatie De zorgkosten in NL zijn te hoog. Innovatieve oplossingen moeten en gaan de zorgkosten beheersen. En er moet beter samengewerkt worden tussen de zorgprofessional, de cliënt en zijn netwerk. Nettie biedt hier een oplossing voor. Ter illustratie als Nettie 1% van het budget voor landelijke langdurige zorg weet te reduceren dan praten we over ca E 250 miljoen per jaar.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Mensen willen niet (mantel)zorgen, maar regelen. Daarom is Nettie een regelapp en geen zorgapp. Dit spreekt aan. Daarnaast is Nettie goed geslaagd in het realiseren van een relatie tussen de zorgorganisatie, de cliënt en zijn netwerk. Dit is uniek qua functionaliteit en verdienmodel.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO