Movin

Indoor plaatsbepaling en navigatie

Diverse schermen van app

Bedrijfsnaam Movin
KvK Nummer 62486551
Website www.movin.io
Beschrijving onderneming Op straat is navigatietechnologie niet meer weg te denken, maar we bevinden ons 85% van onze tijd in gebouwen. TomTom en Google Maps brengen je tot de voordeur, met onze techniek is het mogelijk snel en eenvoudig je weg te vinden binnen grote gebouwen. Movin is expert in indoor positiebepaling. Met onze techniek navigeer je eenvoudig naar de juiste plek en weet je altijd waar belangrijk materiaal staat opgeslagen. Als ware een TomTom, maar dan voor binnen.
Naam innovatie Indoor plaatsbepaling en navigatie
Beschrijving innovatie Op basis van iBeacons (kleine bluetooth zenders) en ons unieke software algoritme maken we locatiebepaling mogelijk binnen grote en complexe omgevingen, met een accuraatheid tot 2 meter. GPS, maar dan voor binnen.
Website innovatie www.movin.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Met indoor plaatsbepaling worden tal van nieuwe toepassingen mogelijk. Gebouwen worden 'slim' gemaakt ten behoeve van o.a. efficiency, gastvrijheid, kostenbesparing en omzetverhoging. Denk aan indoor navigatie, dwaaldetectie, bezettingsgraad, bezoekersstromen analyse, assetmanagement, track
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De toepassing is nieuw omdat locatiebepaling (en zeker met dergelijke accuraatheid) voorheen niet mogelijk is. Dit is nu wel toegankelijk voor het grote publiek door middel van onze techniek. We zijn helemaal niet gewend om locatiebepaling te gebruiken binnen gebouwen. Er wordt geschat dat deze markt meer dan €4,4 miljard waard gaat zijn in 2020.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO