Mondria Advies BV

Online rekentool voor de zorgsector: KlantOnline

Verschillende rekenvoorbeelden

Bedrijfsnaam Mondria Advies BV
KvK Nummer 05065225
Website www.mondria-advies.nl
Beschrijving onderneming Mondria Advies is een onafhankelijk adviesbureau en specialist in de zorgsector. We zijn gedreven om ambities te vertalen naar haalbare projecten.
Naam innovatie Online rekentool voor de zorgsector: KlantOnline
Beschrijving innovatie Voor zorgaanbieders hebben wij een nieuwe rekentool ontwikkeld: KlantOnline. Ouderen met een zorgvraag kunnen met deze rekentool de verschillende vormen van zorgfinanciering vergelijken. Daarnaast krijgen ze een indicatie van de hoogte van de eigen zorgbijdrage én hun besteedbaar inkomen.
Website innovatie http://mondria-advies.nl/rekenkracht/zorgrekenen
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel ouderen hebben moeite zicht te krijgen op hun zorgkosten. De rekentool KlantOnline geeft hen inzicht in de betaalbaarheid van wonen met zorg, en houdt rekening met inkomen en vermogen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De rekentool KlantOnline wordt online aangeboden aan zorgaanbieders en geplaatst op hun eigen website. Het wordt daarmee een product van de zorgondernemer zelf: geplaatst op hun eigen website en in hun eigen huisstijl. Zorgaanbieders kunnen de rekentool op die manier als een marketinginstrument inzetten: het ondersteunt en stimuleert zorgondernemers om contact te zoeken met hun klanten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO