MochaDocs BV

eContract Mangement

Dashboard schermen MochaDocs

Bedrijfsnaam MochaDocs BV
KvK Nummer 56944039
Website www.mochadocs.com
Beschrijving onderneming Het leveren van hoogwaardige en tevens laagdrempelige Contract Management Software via het internet (Cloud)
Naam innovatie eContract Mangement
Beschrijving innovatie Volledig geautomatiseerde intuitive vorm van het managen van contracten op inhoud. Hierdoor worden stakeholders van uiters complexe contracten op het juiste moment voorzien van de juiste informatie zodat ze de juiste beslissing kunnen nemen of de juiste handeling kunnen verrichten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De noodzaak is hoog. Nagenoeg alle rechten en verplichtingen van ondernemingen en organisaties worden vastgelegd in contracten. Na ondertekening verdwijnen deze in kasten, dozen, lades, tassen en op het bureau. We hebben inmiddels verschillende casestudies waarin wordt aangetoond als je wel je contracten gaat managen, er significate rendementen kunnen worden behaald (vb. McGregor Fashion Group bespaart € 720.000 met 1 notificatie, min. van buitenlandse zaken reduceert het telefoonverkeer met vragen over contracten met 99% in één jaar tijd). Contracten worden complexer. De noodzaak van het managen daarvan is groot. Analysten (Gartner en Forrester Research)O laten ook zien dat deze noodzaak de aankomende jaren groeit.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel MochaDocs richt zich alleen op het internet, wacht tot haar prospect contact opneemt, laat de volledige begeiding virtueel verlopen en heeft als eerste Nederlandse contract management software vendor een international award gewonnen voor haar model (BoS, Boston, 2013). Daarnaast hebben we de Award "Best Cloud StartUp van Nederland" gewonnen en zijn we tweede geworden met de "Beste Cloud StartUp in Europe" in Barcelona. Het is dus niet alleen het product maar ook de strategie en de MochaDocs cultuur die het geheel nieuw en innovatief maakt. We hebben geen verkopers. We kunnen nieuw en origineel onderbouwen door te kijken naar ons klantenbestand (inmiddel meer dan 100 ). Deze bestaat uit Rijksoverheden, beurgenoteerde ondernemingen, MKB organistaies, Stichtingen, Zorginstellingen, Fortune 500 bedrijven, Internationaal opererende organisaties en organisaties en bedrijven met één vestiging. Alle soorten stakeholders maken gebruik van onze oplossing (CFO, Legal, Financie, Sales, Serice, Inkoop, Facility Mangt, ICT enz). MochaDocs is binnen 1 minuut geimplementeerd en gereed voor gebruik.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO