MIsjuba

QR-code tag - effectieve en gebruiksvriendelijke gevonden en verloren database

Diverse voorbeelden van QR tags en hun gebruikopties

Bedrijfsnaam MIsjuba
KvK Nummer 55301932
Website www.misjuba.com
Beschrijving onderneming Misjuba is er om gevonden of verloren eigendommen weer met hun eigenaren te verenigen.
Naam innovatie QR-code tag - effectieve en gebruiksvriendelijke gevonden en verloren database
Beschrijving innovatie Iets verliezen overkomt ons allemaal en daarvoor is Misjuba ontwikkeld en bevat: 1- een groot sociaal en maatschappelijk deel (gratis en zonder reclame) waar men een gratis QR-code kan krijgen om eigendommen te markeren maar ook eenvoudig en doeltreffend een verloren of gevonden item (zonder QR-tag) kan melden op onze database daarbij is er ook een onderdeel gemaakt speciaal voor organisaties, bedrijven en openbare gelegenheden. 2 - voor de commercie is er een serie van QR-code tags gemaakt van hoge kwaliteit waarmee een eerlijke vinder een bericht kan sturen naar de anonieme eigenaar. 3- Er is een unieke marketing tool ontwikkeld om een bedrijfsnaam of beeldmerk blijvend positief onder de aandacht te brengen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Misjuba heeft de QR-code tag zo ontwikkeld dat een eerlijke vinder een bericht kan sturen naar een anonieme eigenaar. Dit systeem werkt over de hele wereld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De QR-code tags die via de detailhandel en onze website te koop zijn, zijn kant-en-klaar en kunnen na eenvoudig activeren meteen gebruikt worden. Als marketing tool perfect om een een beeldmerk positief en blijvend onder de aandacht te brengen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO