MEDIA11

Vakpaspoort

Een werknemer toont het vakpaspoort op een mobiele telefoon

Bedrijfsnaam MEDIA11
KvK Nummer 60628995
Website www.media11.nl
Beschrijving onderneming MEDIA11 adviseert en ontwikkelt nieuwe innovatieve digitale media die organisaties helpen betere resultaten te halen en maatschappelijke problemen op te lossen. Organisaties, die technologische veranderingen omarmen en zich constant durven te ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in web- en mobiele apps, social media en ontzorging bij projectmanagement, privacy en compliance. Wij onderscheiden ons van anderen door sneller te kunnen reageren op veranderingen, door samenwerkingen met wereldwijde experts en door het creëren van zelflerende systemen voor blijvende toegevoegde waarde.
Naam innovatie Vakpaspoort
Beschrijving innovatie Het Vakpaspoort identificeert vakmensen in een bepaald beroep. Zoals dakdekkers, steigerbouwers en installateurs. Met het Vakpaspoort kunnen werknemers, werkgevers én zzp-ers identiteit verifiëren, kwaliteit aantonen en wordt (keten)aansprakelijkheid beperkt. Hierdoor worden arbeidssectoren integraal verbeterd.
Website innovatie http://www.vakpaspoort.eu
Noodzaak en belang van deze innovatie Het Vakpaspoort is een geïntegreerd en veilig digitaal systeem voor zowel werknemers, werkgevers als ZZP-ers. Het is daarmee effectiever en goedkoper dan traditionele en gedateerde pasjes zoals skillcards.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nog nooit eerder kon een vakman zichzelf zo eenvoudig identificeren Nog nooit eerder konden bedrijven zo gemakkelijk goed personeel inhuren Nog nooit eerder konden sectoren zoveel inzicht krijgen in de misstanden in hun sector

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO