Lumeco B.V.

LED TL PRO

LED TL PRO

Bedrijfsnaam Lumeco B.V.
KvK Nummer 24467006
Website www.lumeco.nl
Beschrijving onderneming Verlichtingsbedrijf, gespecialiseerd in het ombouwen van TL armaturen naar LED met ondersteuning van mensen met een arbeidshandicap.
Naam innovatie LED TL PRO
Beschrijving innovatie LED TL PRO is een zelf ontwikkeld product waarmee TL armaturen kunnen worden omgebouwd naar LED. Ombouw is een factor 3 voordeliger dan nieuwe armaturen en creƫert een minimale afvalstroom, door hergebruik.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In Nederland hangen naar schatting 100 miljoen traditionele TL buizen. Het energieverbruik door deze verlichting kan 65% worden gereduceerd en de levensduur vertienvoudigd met LED TL PRO. Door TL armaturen om te bouwen in plaats van volledig te vervangen kan dit bij een terugverdientijd van 2-3 jaar. Nieuwe armaturen hebben een terugverdientijd van gemiddeld 8 jaar.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door de elektronische aansturing van de LED's extern in het armatuur te plaatsen wordt de levensduur verlengd naar 100.000 uur. LED TL PRO heeft een lumen/watt verhouding van 160. De installatie wordt ondersteund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO