Ludento B.V.

Plokko

Plokko speelgoed

Bedrijfsnaam Ludento B.V.
KvK Nummer 63038811
Website www.plokko.com
Beschrijving onderneming Het ontwikkelen, produceren, en vermarkten van innovatieve producten op het gebied van technisch/ plastiek speelgoed.
Naam innovatie Plokko
Beschrijving innovatie Plokko is een uniek en nieuw soort speelgoed wat gemakkelijk thuis geprint kan worden met een 3D printer. Je kunt met een online designtool je eigen Plokko onderdelen ontwerpen en printen. Deze ontwerpen kun je delen met de Plokko community, waar je ook ontwerpen van anderen kunt vinden en kunt gebruiken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De kracht van Plokko is dat iedereen er zelf mee kan construeren, ontwerpen, bouwen en spelen. Daarnaast is Plokko niet alleen speelgoed. Doordat het schaalbaar is, kunnen Plokko’s ook ingezet worden om kasten, meubels en bijvoorbeeld stands mee te bouwen. Doordat het op je eigen 3D printer goedkoop lokaal geproduceerd kan worden, biedt het jezelf de unieke kans om je eigen product te printen. Natuurlijk is het ook mogelijk de onderdelen online te bestellen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Plokko breekt met de trend dat speelgoed gekocht moet worden in de winkel. Je kan zelf je eigen speelgoedproducent worden. Hiermee kan het een diepe impact hebben op de huidige markt van speelgoed, maar mogelijk ook op de markt van meubels. Met dit speelgoed gaan we via een zijweg de concurrentie aan met Lego, Knex en Ikea.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO