Led Factory BV

Flat Barn LED Fixture

Led armatuur in pluimveestal

Bedrijfsnaam Led Factory BV
KvK Nummer 01122084
Website www.ledfactory.nl
Beschrijving onderneming Ontwikkeling en productie van innovatieve led applicaties
Naam innovatie Flat Barn LED Fixture
Beschrijving innovatie Een full spectrum led armatuur dat speciaal is ontwikkeld voor pluimveestallen. Het bevordert dierenwelzijn terwijl er aanzienlijk efficiënter geproduceerd kan worden.
Website innovatie http://www.me-international.de/products/led-lighting.html
Noodzaak en belang van deze innovatie De intensieve veehouderij, met name de pluimveesector, heeft om reden van dierenwelzijn de publieke opinie tegen zich gekregen. Toch is de pluimveesector in staat om op de meest efficiënte manier (laagste carbon footprint) eiwitrijke voedingsmiddelen (eieren en vlees) van zeer hoge kwaliteit te leveren. Door gebruik te maken van verlichting met een optimaal natuurgetrouw lichtspectrum, wordt het dierenwelzijn verbeterd, productie verhoogd en de energiekosten gedrukt. Licht heeft een zeer grote invloed op de biologie en daarmee het welzijn van pluimvee. Een kip in de intensieve veehouderij komt niet in contact met daglicht en is daarom voor groei en bouw volledig afhankelijk van het toegediende kunstlicht.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Led factory is het eerste bedrijf wereldwijd dat UV chips incl besturing toepast in pluimveestallen. Hierin werken wij samen met toonaangevende instellingen in binnen en buitenland.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO