Kyboka

Kyboka outdoor cart

Kyboka outdoor cart

Bedrijfsnaam Kyboka
KvK Nummer 17258453
Website www.kyboka.com
Beschrijving onderneming Ontwikkeling, productie en verkoop van high-end bagagewagens voor de outdoorliefhebber en professional
Naam innovatie Kyboka outdoor cart
Beschrijving innovatie De Kyboka outdoor cart is een veelzijdige, vierwielige opvouwbare hand- en fietskar in één. Het heeft een aluminium frame, een flexibele, afdekbare kuip en is geheel in RVS afgemonteerd. Hij rijdt super licht, beladen en over onverhard terrein. Daarnaast heeft het twee riemen om langere items bovenop vast te zetten en kunnen onderdelen die losgekoppeld kunnen worden, op een andere plek aan de wagen opgeborgen of weer vastgezet worden. Helemaal plat kan die in de auto of op een fietsendrager meegenomen worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Kyboka beantwoordt de vraag naar een goed rijdend vervoermiddel voor outdoorliefhebbers ( kitesurfers, duikers, kampeerders, drone-vliegers) en professionals (fotografen, video crews), die met veel bepakking moeten lopen naar een afgelegen plek (strand, bos, park, weiland). Maar ook voor hen die frequent in stedelijke gebieden een berg aan pakketjes en andere spullen moeten meenemen naar bijv. een postkantoor of beursgebouw.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De wijze waarop de cart z'n sterkte krijgt, in combinatie met de mogelijkheid die op te vouwen, is gepatenteerd. Daarnaast is het uniek om een 4-wielige wagen achter de fiets te koppelen. Kyboka creëert een unieke productcategorie door de combinatie van onderscheidend design, veelzijdigheid en gebruiksgemak in zowel de outdoor- als de fietsenmarkt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO