Knetterzeep

Knetterzeep

Fles Knetterzeep

Bedrijfsnaam Knetterzeep
KvK Nummer 61346977
Website www.knetterzeep.nl
Beschrijving onderneming De missie van Knetterzeep is om op een leuke en leerzame hygiëne onder de aandacht te brengen en verbeteren. In de basis via het product Knetterzeep, dat van handen wassen een feest maakt. Ook is er een leuke interactieve workshop ontwikkeld, die goed blijft hangen en als erg leuk en leerzaam wordt ervaren. Knetterzeep is ontstaan vanuit een studentenbedrijf en daarbij bekroond met diverse nationale en internationale awards. Tussendoor heeft het enige tijd stil gelegen en begin 2015 is het weer de markt op gekomen en is het concept uitgebreid met bijvoorbeeld het geven van voorlichting op scholen, vakantieparken en speelparadijzen en ook mascotte en hygiëne-expert Knetterpeer. In eerste instantie als bedrijf naast een andere baan en vanaf midden 2015 als fulltime onderneming. In 2016 wordt de overstap gemaakt van een eenmanszaak naar Cracklingsoap B.V. om ook internationaal verder uit te breiden. Een mooi resultaat eind 2015 was bijvoorbeeld de presentatie van Knetterzeep tijdens het staatsbezoek van koning Willem Alexander aan China.
Naam innovatie Knetterzeep
Beschrijving innovatie Knetterzeep is een innovatieve zeep die van handen wassen een feest maakt ! Het is zeep in schuimvorm die begint te knetteren op het moment dat je er mee in de handen wrijft. Het prikkelt meerdere zintuigen; je hoort het, ziet het, ruikt het en voelt het. Kinderen vinden het vooral heel erg leuk, Ouders vinden het daarbij ook handig omdat er geen water bij nodig is en je dus overal Knettermomentjes kan creëren. Door Knetterzeep gaan kinderen beter hun handen wassen en raken ze er enthousiast over. Om dat effect te versterken wordt ook voorlichting gegeven op bijvoorbeeld scholen, kinderspeelparadijzen en vakantieparken. Eigenlijk overal waar Knetterzeep voorbij komt, komt handhygiëne bij jong en oud onder de aandacht. Er zijn veel ouders die Knetterzeep inzetten als beloningsmiddel.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zo'n 80% van de mensen wast te weinig, te kort of op de verkeerde manier hun handen. En dat terwijl het overgrote deel (ook zo’n 80%) van de verspreiding van besmettelijke ziekten via de handen gebeurt; een wereldwijd probleem ! Het doel van Knetterzeep is om hieraan bij te dragen en dit probleem aanpakken door handen wassen op een leuke en positieve manier onder de aandacht te brengen en zo er positieve associaties aan te koppelen. Jong geleerd is immers oud gedaan.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Knetterzeep is de enige in zijn soort. Er is geen handzeep die de zintuigen op deze manier prikkelt en die zo ontzettend veel plezier oplevert tijdens het gebruik ervan. En dat keer op keer weer. Het is een kwalitatief hoogwaardig product. Met de verzorgende werking sluit het ook aan bij een internationaal opkomende trend bij handzepen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO