KMH products B.V.

Voordeurbeveiliger

Voordeurbeveiliger

Bedrijfsnaam KMH products B.V.
KvK Nummer 61805033
Website www.voordeurbeveiliger.nl
Beschrijving onderneming Innovatief bedrijf gericht op het bedenken, ontwikkelen, produceren en vermarkten van nieuwe producten.
Naam innovatie Voordeurbeveiliger
Beschrijving innovatie De Voordeurbeveiliger is een simpele en betaalbare oplossing tegen de veelvoorkomende inbraakmethode flipperen, waarbij de voordeur middels een stuk plastic of een pasje door criminelen wordt geopend in het geval een deur niet op slot is gedraaid. Een onderwerp waarop burgers geregeld door de overheid in de media worden gewezen. De Voordeurbeveiliger is uitgebreid getest door zowel ex-inbrekers als erkende slotenspecialisten. Het product is voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en van het SKG keurmerk. Het gepatenteerde ontwerp van de Voordeurbeveiliger is verbluffend eenvoudig en effectief. De Voordeurbeveiliger is toepasbaar op vrijwel alle soorten kozijnen, mét en zonder tochtstrip, en ook geschikt voor deuren met een elektrische deuropener. Kenmerken: • Gegarandeerde beveiliging tegen flipperen • Onzichtbaar bij gesloten deur, ontsiert niet • Toepasbaar op vrijwel alle deurkozijnen • Geschikt voor inbouwsloten en opdeksloten • Geschikt voor deuren voorzien van een elektrische deuropener • Zeer eenvoudig te monteren • SKG keurmerk en Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel mensen draaien niet altijd hun voordeur op slot, bijvoorbeeld als ze zelf thuis of in de tuin zijn, of als ze even een boodschap gaan doen. Inbrekers hebben dan slechts enkele seconden nodig om een huis binnen te komen middels het zogenaamde flipperen: met een simpel stukje plastic openen zij de deur en sluipen het huis binnen. Vervolgens slaan zij hun slag en verlaten zonder braakschade het huis. Flipperen is een van de meest voorkomende inbraakmethoden. Het is nu mogelijk om een huis te beveiligen tegen deze vorm van inbreken zonder dat daarvoor hoge kosten moeten worden gemaakt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen vergelijkbare oplossing tegen flipperen die enerzijds zo effectief is en anderzijds zo betaalbaar. Bovendien is het een fraai product dat onzichtbaar is bij gesloten deur en dus niet ontsiert.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO