Jelba

#uurtjefactuurtjeisover

Bart Strijker, oprichter en directeur van Jelba

Bedrijfsnaam Jelba
KvK Nummer 63378132
Website www.jelba.nl
Beschrijving onderneming B2B bedrijven laten groeien d.m.v. leadgen en/of B2B e-commerce. Jelba laat zich niet afrekenen op de inzet van haar uren, maar op een afdracht van de meeromzet.
Naam innovatie #uurtjefactuurtjeisover
Beschrijving innovatie Wij garandeerden dat onze klanten (profiel: MKB B2B bedrijven) niet actief de producten hoeven te verkopen, maar dat ze gekocht willen worden. Geen push, maar pull door gebruik te maken van de digitalisering.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie 96% van de B2B inkopers oriƫnteert zich via digitaal en als zij al fysiek contact zoeken met het bedrijf dan hebben zij al circa 60% productkennis. Voor een gemiddelde MKB-er in de traditionele markten (bouw, installatie, industrie en logistiek) is het lastig om hierop in te spelen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Jelba hanteert een 'no cure, no pay' aanpak. Dit is uniek en disruptief in de hedendaagse advieswereld. Wij financieren alles op het gebied van marketing (marketing = digitaal) en zorgen dat de het product gekocht wordt. Het feit dat wij een CPS afrekenmodel hanteren in de fysieke wereld wordt nog niet op deze schaal toegepast.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO