JDI internet professionals

TechGen

Beeldscherm met keuze optie voor materiaal keuze

Bedrijfsnaam JDI internet professionals
KvK Nummer 09187545
Website www.jdi.nl
Beschrijving onderneming JDI internet professionals creëert met gedrevenheid digitale producties met impact voor klant en eind gebruiker.
Naam innovatie TechGen
Beschrijving innovatie Vroeger had van Frankenhuyzen BV een relatief grote werkvoorbereiding, ongeveer drie tot vijf weken doorlooptijd, tekenen, programma's schrijven, producten bestellen, enzovoort. Nu wordt alles in 35 seconde geprogrammeerd en bestellen gaat automatisch. Vier uur later kan het eerste product er al zijn, in plaats van drie weken later. In samen hang met onze machines en wat JDI internet professionals gerealiseerd heeft, besparen we 20 uur besteltijd per week. JDI heeft het offerte, order en productieproces geoptimaliseerd voor de levering en productie van PKD frezen. Via een portal kan de opdrachtgever zelf zijn PKD frees configureren, een exacte tekening genereren en de PKD frees laten offreren. Op basis van deze informatie stuurt de webapplicatie het volledige productie proces d.m.v. CNC machines aan. Dat proces wordt nu internationaal uitgerold.
Website innovatie http://www.frankenhuyzen.nl/cutting-tools/pcd-endmills.html
Noodzaak en belang van deze innovatie Noodzaak om de klanten van van Frankenhuyzen een concurrentie voordeel te bieden. Nu kunnen er op korte termijn testen met nieuwe PKD frezen worden gepland. Anders duurde dat maanden. Voor van Frankenhuyzen betekend dit uiteraard ook een concurrentie voordeel. Enerzijds is levertijd, maar ook kwaliteit en lever betrouwbaarheid sterk vergroot. Daarnaast zijn alle offerte, order en belangrijker, de stel tijden uit het proces gehaald. Zo kan het dat één PKD frees nu net zo veel kost als wanneer er 100 besteld worden. Het productie proces is schaalbaar en 24/7 geworden, uniek in deze “maatwerk” wereld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De ontwikkelde webportal is uniek in deze wereld. Er is in de branche van de industriële slijperij geen soortgelijk geoptimaliseerd proces te vinden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO