JAMwerkt.nl

Digitalisering arbeidsmarkt voor jongeren

JAMwerkt

Bedrijfsnaam JAMwerkt.nl
KvK Nummer 59835559
Website www.jamwerkt.nl
Beschrijving onderneming JAMwerkt.nl is een online werkplatform voor jongeren tussen de 15 en 27 jaar oud. Via hun online werkagenda kunnen ze zelf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken en in welke sectoren ze willen werken. Vervolgens zien bedrijven op hun account een handig overzicht waarop de real-time beschikbaarheid van jongeren uit hun omgeving wordt weergegeven. In slechts 30 seconden kunnen zij zo jongeren 'boeken' voor ondersteunende werkzaamheden. Voor jongeren dus een ideale tool om betaalde werkervaring op te doen op een moderne en innovatieve manier. Tevens komen ze er zo ook achter wat ze leuk vinden, aangezien ze de mogelijkheid hebben om in verschillende sectoren werkervaring op te doen, wat hen kan helpen bij o.a. studiekeuze. Daarnaast biedt JAM bedrijven de mogelijkheid om altijd beschikking te hebben over extra tijdelijke krachten, welke ze op elk moment van de dag via de website kunnen inhuren. Zo hebben ze ook toegang tot jong talent uit de regio.
Naam innovatie Digitalisering arbeidsmarkt voor jongeren
Beschrijving innovatie JAMwerkt.nl is een online werkplatform voor jongeren tussen de 15 en 27 jaar oud. Via hun online werkagenda kunnen ze zelf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken en in welke sectoren ze willen werken. Vervolgens zien bedrijven op hun account een handig overzicht waarop de real-time beschikbaarheid van jongeren uit hun omgeving wordt weergegeven. In slechts 30 seconden kunnen zij zo jongeren 'boeken' voor ondersteunende werkzaamheden. Voor jongeren dus een ideale tool om betaalde werkervaring op te doen op een moderne en innovatieve manier. Tevens komen ze er zo ook achter wat ze leuk vinden, aangezien ze de mogelijkheid hebben om in verschillende sectoren werkervaring op te doen, wat hen kan helpen bij o.a. studiekeuze. Daarnaast biedt JAM bedrijven de mogelijkheid om altijd beschikking te hebben over extra tijdelijke krachten, welke ze op elk moment van de dag via de website kunnen inhuren. Zo hebben ze ook toegang tot jong talent uit de regio.
Website innovatie Jamwerkt.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie - Verkenning arbeidsmarkt en carrière mogelijkheden op jonge leeftijd - Verlaging percentage jeugdwerkloosheid - Kennismaking jeugd met bedrijfsleven.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel - Volledig online t.o.v. traditionele uitzendbureaus - Zelfwerkend, geautomatiseerd matchingsysteem. - Regionale, persoonlijkeaanpak met regiomanagers (aanspreekpunten) per regio.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO