ItsallaboutHR

HR Analytics Software

Schermen en dashboards HR Analytics Software

Bedrijfsnaam ItsallaboutHR
KvK Nummer 65519655
Website www.itsallabout.nl
Beschrijving onderneming ItsallaboutHR (de nieuwe werkmaatschappij onder Blue Ocean HR Software Solutions BV kvk. nr. 58839135) ontwikkelt en vermarkt innovatieve HR Software. Met onze HR Software verzamelen we medewerkersgerelateerde data en zetten we deze om in interactieve dashboards, rapportages en analyses. Met onze HR Analytics Software geven we organisaties inzicht in de kosten, prestaties, ontwikkeling en inzetbaarheid van hun medewerkers en leidinggevenden.
Naam innovatie HR Analytics Software
Beschrijving innovatie ItsallaboutHR is in staat verschillende bronnen van data met verschillende datatypen te koppelen en dit om te zetten naar slimme (statistische) analyses en interactieve dashboards voor HR.
Website innovatie www.itsallabout.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Met deze gebruiksvriendelijke analyse- en dashboardsoftware, stellen we HR in staat om tot betere Strategische Besluitvorming te komen, kosten te besparen, inzicht te krijgen in de ROI op HR projecten en medewerkers beter te ontwikkelen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Hoewel Analyse Software en Interactieve dashboards in andere domeinen zoals marketing, finance en productie al bestaat, zijn we nu pas in staat om ook analyses en dashboards te ontwikkelen voor alle mensgerelateerde data. We krijgen nu pas echt nieuwe inzichten over onze belangrijkste middelen, te weten onze medewerkers.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO