Internetblik BV

Knibble

Screenshot van zoek- en selectiescherm van Knibble

Bedrijfsnaam Internetblik BV
KvK Nummer 55065198
Website knibble.nl/
Beschrijving onderneming Knibble laat zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop.
Naam innovatie Knibble
Beschrijving innovatie Knibble is een vergelijkingssite met extra dimensies. Knibble heeft het prijsaanbod van elektronische apparaten overzichtelijk samengebracht. Door de toetreding voor webshops zeer laagdrempelig te houden is het aanbod van Knibble groter en completer. Ook geeft Knibble inzicht in het grootste aantal onvervalste aanbiedingen. Aanbiedingen worden dus alleen getoond als de prijs daadwerkelijk lager ligt dan de eerder gehanteerde prijs van de webshop. Vaak sterk schommelende elektronicaprijzen maakt Knibble inzichtelijk door het prijsverloop (in heldere grafieken) te tonen. Hierdoor kun je altijd zien of de huidige prijs wel echt voordelig is. Door de unieke wekkerfunctionaliteit krijg je van Knibble een seintje als jouw favoriete product het door jou ingestelde budget heeft bereikt.
Website innovatie https://knibble.nl/
Noodzaak en belang van deze innovatie Knibble biedt consumenten transparantie op de elektronicamarkt door: -Prijzen te vergelijken van een groter aantal webshops. -Door het prijsverloop van een product te tonen. -En door alleen onvervalste aanbiedingen weer te geven. Daarnaast zorgt de wekkerfunctionaliteit ervoor dat een gebruiker een mail krijgt zodra het door hem of haar gewenste product het ingestelde prijsniveau heeft bereikt. Zodat de gebruiker het product kan kopen voor het een voor hem of haar acceptabele prijs.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Diverse functionaliteiten zijn innovatief zoals bijvoorbeeld het inzicht in onvervalste aanbiedingen. De meeste bijzondere innovatie zijn de mogelijkheden van de wekkerfunctionaliteit van Knibble.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO