Ideetron BV

Lorank8

Lorank8

Bedrijfsnaam Ideetron BV
KvK Nummer 54371996
Website www.ideetron.nl
Beschrijving onderneming De missie van Ideetron is ontwerpen van een optimale oplossing voor elk elektronica of elektrotechnisch probleem. Bij het ontwerpen van de oplossing wordt een optimum gezocht tussen alle factoren van het product, met name: kostprijs, prestatie en levensduur. Ideetron doet zelfstandig of samen met u onderzoek naar het probleem of de optimale technische invulling van uw toepassing. Aan de hand van de technische specificatie worden één of meer oplossingen uitgewerkt waaruit u een keuze kunt maken.
Naam innovatie Lorank8
Beschrijving innovatie De Lorank 8 is de eerste, betaalbare LoRa(tm) Gateway met professionele specificaties. Met bijna 50 DSP pipes aan boord kan het 8 LoRa berichten tegelijk verwerken. Dit maakt het mogelijk om met enkele 10.000-en eind nodes rondom de gateway te verbinden. En met een gevoeligheid van -138dBm en een maximum zendervermogen van 500mW kunt u eenvoudig elke node op grote afstand bereiken(*). De hardware is gebaseerd op het hoge kwaliteit radio board van IMST(tm) en het open source Beagle Board. Ook de software is volledig open source en kan naar uw wensen worden aangepast. De unit wordt geleverd met geïnstalleerde software voor The Things Network, dus er is geen technische kennis nodig om de unit te bedienen. Eenvoudig aansluiten en u bent verbonden met alle dingen om u heen.
Website innovatie http://www.hoperf.nl/LORANK-8
Noodzaak en belang van deze innovatie Ontsluiten van het Internet of Things.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Eerste Nederlandse product met deze features. De Lorank8 is kleiner en goedkoper dan de buitenlandse alternatieven. De werking is superieur.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO