Icademy is onderdeel van de OVD groep

Triple Blend Learning™

Gestileerde figuur symboliseert persoonlijke groei

Bedrijfsnaam Icademy is onderdeel van de OVD groep
KvK Nummer 01166414
Website www.icademy.nl
Beschrijving onderneming Icademy is een online opleidingshuis dat gespecialiseerd is ‘opscholing’ aan werkenden
Naam innovatie Triple Blend Learning™
Beschrijving innovatie Een innovatief leertraject dat een combinatie is van e-learning, klassikale en/of groepstrainingen en van ‘Online Learning Boosters’. De combinatie stimuleert de performance (gedragsverandering) op de werkvloer en maakt dit individueel en per groep meet- en rapporteerbaar.
Website innovatie http://elearning.nl/Elearning/Achtergrond/tabid/218/ArticleType/ArticleView/ArticleID/29686/Default.aspx
Noodzaak en belang van deze innovatie Een kwaliteitsslag bij uitvoerende medewerkers is noodzakelijk om de enorme druk van het Internet (zowel qua verkopen als informatie) te kunnen weerstaan. Het verbeteren van de performance van de uitvoerende medewerkers is hierbij een 1e vereiste. In een aantal branches (retail) zal het succes, en het voortbestaan, direct afhankelijk zijn van de performance van de medewerkers.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van de verschillende leermethodieken (online en klassikaal) gevolgd door een serie korte video’s die het gedrag op de werkvloer tonen (spiegelfunctie) en daarmee de performance op de werkvloer stimuleren én dit individueel en per groep meet- en rapporteerbaar maakt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO