Hoijng Retail Design

INVISIO Afscheidsmodule

INVISIO Afscheidsmodule

Bedrijfsnaam Hoijng Retail Design
KvK Nummer 17277776
Website www.invisioafscheidsmodule.nl
Beschrijving onderneming ontwerpbureau
Naam innovatie INVISIO Afscheidsmodule
Beschrijving innovatie Dit betreft een afscheidskist bestaande uit: - Een milieuvriendelijke binnenkist en - Een mantel die daar overheen geplaatst wordt. De beide eenheden worden eenvoudig gekoppeld, waardoor er een betaalbare milieuvriendelijke afscheidskist ontstaat die volledig personaliseerbaar is (6.000 uitvoeringen) De mantel is gemoduleerd en bestaat uit 2 lange zijden, 2 eindzijden en een deksel. Allen verwisselbaar.
Website innovatie www.lhservice.eu (wachtwoord: invisio)
Noodzaak en belang van deze innovatie Het betaalbaar maken van een fraaie, milieuvriendelijke afscheidskist. 70% (lees: 98.000 kisten) wordt gekozen op basis van (goedkoopste) prijs. Dit zijn de spaanplaat-folie kisten van € 425,=. De marge voor de uitvaartondernemer en verzekeraars op deze goedkoopste, milieuvervuilende spaanplaat kist is het hoogst, dus er is geen prikkel om een alternatief te ontwikkelen! Onora is de eerste in Nederland die een natuurvriendelijke kist maakt. Deze kost echter € 850,= en is dus voor de grootste groep (70%) niet betaalbaar. - De INVISIO Afscheidsmodule is er vanaf € 450,=. - De binnenkist is gemaakt van 6mm. plaat, geproduceerd van reststromen van mais en tarwe.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het gehele ontwikkelde concept is volkomen nieuw in de uitvaartbranche. Daarom werd er een internationaal patent op verstrekt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO