HiHaHo is part of Talking Telecom Technologies BV.

HiHaHo interactieve video

Screenshot interactieve video

Bedrijfsnaam HiHaHo is part of Talking Telecom Technologies BV.
KvK Nummer 32070611
Website www.hihaho.com/
Beschrijving onderneming Talking Telecom Technologies (TTT) is een software ontwikkelhuis dat zich op het grensvlak van beïnvloeding en/of ondersteuning van het (menselijk) handelen door middel van technologie beweegt.
Naam innovatie HiHaHo interactieve video
Beschrijving innovatie Video amuseert. HiHaHo interactieve video communiceert! HiHaHo interactieve video leidt bij medewerkers tot een gewenste gedragsverandering. HiHaHo visualiseert dat wat de medewerkers echt moeten weten, toetst resultaten, registreert en rapporteert. HiHaHo is uw online leeromgeving!
Website innovatie https://www.hihaho.com/getstarted
Noodzaak en belang van deze innovatie Video is een van de snelst groeiende markten. Als video in een leeromgeving gebruikt wordt vervult het een passieve rol. Door de Video interactief te maken wordt de deelnemer betrokken en neemt het leerrendement (aangetoond) sterk toe.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Interactieve video in e-commerce wordt grootschalig toegepast. Er was geen 'tool' die aan de specifieke eisen, die het gebruik van interactieve video in een leeromgeving stelt, beschikbaar. HiHaHo is speciaal ontwikkeld om te gebruiken als online leerplatform.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO