Heunen Juweliers & Opticiens

www.cognitieftrainen.nl

Tester op fietstrainer voor een beeldscherm

Bedrijfsnaam Heunen Juweliers & Opticiens
KvK Nummer 14084195
Website http://www.cognitieftrainen.nl
Beschrijving onderneming Wij zorgen dat hersenhelften beter samenwerken, we benaderen dit via de ogen. Hierdoor krijgt u meer concentratie en focus waardoor u meer energie overhoudt. Waar de reguliere zorg pijnverlichting bied bij migraine en nek/rugklachten. Lossen wij het probleem op bij de veroorzaker van de disbalans.
Naam innovatie www.cognitieftrainen.nl
Beschrijving innovatie Wij zorgen voor meer balans van ogen, lichaam en brein. Dit bereiken we met een speciale bril of training door u ogen. Door meer balans lossen we problemen zoals migraine en nek/rugklachten voor het grootste gedeelte op.
Website innovatie www.cognitieftrainen.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Als ons visuele systeem normaal functioneert verbruikt dit 50% van de energie in het brein. Als dit systeem niet goed werkt verbruikt het visuele systeem nog meer energie. Wat blijft er over voor de rest van het brein? Wat doet dit met concentratie? Hoe raken we overprikkeld als de energie op is? ( migraine). Een van de meest voorkomende oorzaken van migraine en/of nekrugklachten wordt veroorzaakt door een niet goed functionerend visueel systeem. Wij zoeken waarom het systeem de klacht veroorzaakt en lossen dit op middels bril en/of trainen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De reguliere zorg is ingericht om gevolgen van disbalansen op te lossen. Wij richten ons op de veroorzaker van de klachten. waarom worden de ogen niet getest bij een probleem als migraine. Een ander mooi voorbeeld is dyslexie. We lezen met onze ogen. Bij een dyslexie verklaring wordt geen test gedaan van de ogen? In welke maten kan men dan zeggen dat deze testen van deze tijd zijn? Wij zijn een nieuwe innovatieve manier om oude problemen makkelijk op te lossen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO