Helder in Verbinding

Inzichten vanuit het perspectief van het geheel

netwerk

Bedrijfsnaam Helder in Verbinding
KvK Nummer 55532985
Website www.wouterbosch.com
Beschrijving onderneming Eenmanszaak met diensten voor de particuliere markt en het bedrijfsleven. Ik ben organisatiedeskundige en bied oplossingen voor het MKB en het zakelijk topsegment. Ik werk met mensen die in vrijheid en openheid willen werken aan diepere oorzaken van problemen of symptomen.
Naam innovatie Inzichten vanuit het perspectief van het geheel
Beschrijving innovatie Een brug naar topprestaties in het bedrijfsleven. Organisatieopstellingen bieden een innovatieve totaalbenadering om complexe problemen in één oogopslag te doorzien, zowel binnen organisaties als in de relatie met markten en de maatschappij. Het is een nieuwe manier om betrekkingen inzichtelijk te maken en te verstevigen. De methode helpt leiders van organisaties om belemmerende patronen te transformeren, zodat er ruimte ontstaat voor groei en handel.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We treden als burgers en ondernemers een steeds grotere en snellere wereld binnen. Deze ontwikkelingen kunnen we niet tegenhouden. Alles is met alles verbonden. Het is steeds moeilijker om te voorspellen of te begrijpen hoe markten en maatschappijen zich ontwikkelen en wat daarvan de invloed is op organisaties, ondernemingen, targets of medewerkers. Evenzo kunnen we de gevolgen van ons eigen handelen steeds moeilijker overzien te midden van allerlei sociale en economische worstelingen. Er bestaat echter een nieuwe methode om hier mee om te gaan: organisatieopstellingen. Hiermee kunnen we snel en effectief zien hoe markten en maatschappijen zich ontwikkelen en wat de invloed daarvan is op organisaties, doelstellingen of problemen. Het is een methode voor leiders en bestuurders om nieuwe en waardevolle inzichten te vergaren waardoor problemen letterlijk bij de wortels worden aangepakt. Het begeleiden van deze processen van inzicht en transformatie is een vak. Nederland heeft een interessant internationaal netwerk en kan met een paar goede organisatieopstellers wereldwijd grote organisaties ondersteunen. Op die manier kan Nederland globaal een enorme impact hebben op internationale handelsbetrekkingen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Sinds 1990 weten we dat we kunnen werken met het collectieve bewustzijn van systemen zoals dat van organisaties en maatschappijen. Net als internet – dat ook rond die tijd ontstaan is – biedt de methode van organisatieopstellingen mensen en markten totaal vernieuwende manieren om bewust te worden en te groeien. Het internet door informatie wereldwijd te delen. Organisatieopstellingen door snel en effectief helderheid te brengen in complexe samenhangen. Dit is het moment waarop deze krachtige ondersteunende methode samenkomt met de duidelijk waarneembare wil van leiders en ondernemers om vanuit een gezamenlijk perspectief verder te kijken. Dit is voor bedrijven de weg om topprestaties neer te zetten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO