Hecmar BV

TOS (Terras Onderconstructie Systeem)

Weergave van de werking van TOS

Bedrijfsnaam Hecmar BV
KvK Nummer 28085706
Website www.aslon-deckingsystems.com
Beschrijving onderneming Hecmar is een producent en groothandellaar in Rubbertegels, kunstgras, grind en splitplaten en het Universele Terras Onderconstructie Systeem
Naam innovatie TOS (Terras Onderconstructie Systeem)
Beschrijving innovatie Het gepatenteerde universele terras onderconstructie systeem is een zeer slim systeem waarmee je terrasdelen welke voorzien zijn van een (sponning aan de zijkant) kan monteren. Doordat de klem in hoogte verstelbaar is kan men ca 95% van de bestaande terrasdelen monteren. Dit heeft als groot voordeel dat men overgebleven materialen weer kan gebruiken bij een volgende terras en is er door het eenvoudig kunnen koppelen van de liggers nauwelijks afval, wat weer beter is voor het milieu. Het geheim van het monteren zit in de speciale klem welke wij ontwikkeld hebben, deze klem in combinatie met de aluminium liggers zorgt voor een tijdsbesparing van ca 50% op de montage van de terrasdelen. Door het gebruik van dit systeem zorgen we voor minder afval. Het systeem is zeer duurzaam, licht van gewicht, recyclebaar en zonder schadelijk fijnstof te verwerken.
Website innovatie www.aslon-deckingsystems.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Noodzaak en belang is dat er een universeel systeem is waardoor het gebruik van hardhoutenliggers en heel veel klemmen en liggers wordt terug gebracht, en de montage veel eenvoudiger kan. Duurzaam materiaal wat veel langer mee gaat dan de huidige materialen en bovendien is het aluminium te recyclen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nieuw en origineel omdat het universeel is (alle producenten van terrasdelen ontwikkelen klemmen en liggers voor hun type terrasdelen. Dit kost zeer veel geld, energie en is bovendien niet handig voor de verwerker.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO