HBI Bisscheroux bv

Ledology

Bedrijfsnaam HBI Bisscheroux bv
KvK Nummer 14085510
Website www.hbi-lighting.com
Beschrijving onderneming Fabrikant van verlichtingsarmaturen en leverancier van intelligente verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte tot aan de straat.
Naam innovatie Ledology
Beschrijving innovatie Ledology is een nieuw verlichtingsconcept dat intelligentie verbindt met zeer duurzame armaturen. Ledology dringt energieverbruik sterk terug, met behoud van comfort en veiligheid voor de bewoners.
Website innovatie http://www.hbi-lighting.com/ledology
Noodzaak en belang van deze innovatie Klimaatverandering en uitputting van grondstoffen vragen om nieuwe producten die het energieverbruik drastisch verminderen, zonder in te boeten op veiligheid en comfort.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De integrale ontwikkeling van allerlei denkbare functionaliteiten zoals licht-, beweging-, temperatuursensoren en noodverlichting rond één microcontroller. Hierdoor werken alle functionaliteiten slim en efficiënt met elkaar samen en zijn géén bewegende delen meer nodig zoals een relais. Dit komt niet alleen de functionaliteit maar vooral ook de levensduur ten goede. Armaturen met Ledology-inside kennen een levensduur van > 100.000 branduren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO