goboony

Sharing the Freedom

VW bus als camper met opschrift goboony

Bedrijfsnaam goboony
KvK Nummer 62857452
Website www.goboony.nl
Beschrijving onderneming Deelplatform voor campers. Vergelijkbaar met Airbnb kun je als eigenaar de verhuur van je camper compleet managen en als huurder kun je veilig een camper direct bij de eigenaar boeken.
Naam innovatie Sharing the Freedom
Beschrijving innovatie Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingsreis te gaan? Dát is pas avontuur. Onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van de cultuur, zelf bepalen waar je heen gaat: tijdens een campervakantie ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met Goboony geven we iedereen de mogelijkheid om zelf op avontuur te gaan, of het avontuur met anderen te delen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt. En of je nu in Nederland of in Nieuw Zeeland op reis wilt: bij Goboony vind je campers van andere particulieren in ALLE soorten en maten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij geloven dat het aantal camperliefhebbers veel groter is dan het aantal campereigenaren en daarom hebben we in 2015 Goboony opgericht. De campermarkt stijgt in Nederland en wereldwijd hard. Erg hard. In Nederland is het aantal campers in 5 jaar met 50% gegroeid, terwijl ze gemiddeld maar 5 weken per jaar gebruikt worden! Nog meer dan bij huizen en auto's is het dus van het grootste belang dat campers gedeeld worden. De Nederlandse Kampeerauto Club heeft onderzocht dat circa 15.000 campereigenaren hun camper wel willen verhuren, mits dat veilig en goed kan. Goboony levert het vertrouwen en het gemak.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is uniek door de nieuwe combinatie van een vrije nieuw economische model (peer2peer) met bestaande technologie (internetplatform) in een bestaande markt (camperverhuur). Het gevolg is dat heel veel mensen nu de vrijheid van een camper kunnen ervaren binnen hun budget.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO