Go Build IT

Bouw7

Dashbord Bouw 7 getoond op verschillende schermen

Bedrijfsnaam Go Build IT
KvK Nummer 64945189
Website www.bouw7.nl
Beschrijving onderneming In 2014 zijn we met Go Build IT begonnen om de traditionele administratieprocessen in de bouwsector te veranderen. Met duizenden mkb en zzp bedrijven die actief zijn in de bouwsector is het tijd voor een nieuw tijdperk van nieuwe technologieën met een nieuwe manier van werken. Daarom hebben we besloten om een daadkrachtige maar tevens een gemakkelijke software te ontwikkelen die alle traditionele processen verbetert. Dat is bouw7 bouwsoftware!
Naam innovatie Bouw7
Beschrijving innovatie Bouw7 is de nummer 1 software voor de bouw. Onze cloudsoftware is ontwikkeld om de efficiëntie in de bouwsector te verhogen. Ontdek het voordeel van bouw7 op het gebied van administratie, planning en projectbeheer. Met bouw7 is je planning, materiaalverwerking, urenregistratie en de facturatie zomaar klaar en staat alles direct in de cloud.
Website innovatie www.bouw7.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie MKB bedrijven in de bouwnijverheid toegang geven tot een laagdrempelig platform waarmee de bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Online platform waarbij bedrijven vrijblijvend hun bedrijfsproces kunnen digitaliseren, zonder hoge investeringen. Direct toegang tot bouw7 vanaf elk mobiel platform

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO