Fruitfunk

Healthy Snacking for kids!

De ondernemers van Fruitfunk

Bedrijfsnaam Fruitfunk
KvK Nummer 61833177
Website www.fruitfunk.com
Beschrijving onderneming Fruitfunk levert snoep aan het retailkanaal gemaakt uit 100% fruit onder 's werelds bekendste licenties van Disney
Naam innovatie Healthy Snacking for kids!
Beschrijving innovatie Fruitfunk heeft een product ontwikkeld waarbij fruit wordt gedehydrateerd (vocht wegnemen). Daarna wordt het product gevormd in de vorm van een herkenbaar snoepje.
Website innovatie http://www.fruitfunk.com/healthy-snacks-for-kids/
Noodzaak en belang van deze innovatie Ouders en supermarkten zijn steeds meer op zoek naar gezondere producten voor zichzelf en juist steeds meer voor kinderen. Mijden van onnatuurlijke suikers, vetten, E-nummers etc. Fruitfunk biedt een product dat voor 100% gemaakt is uit fruit. Geen toegevoegde nonsense.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is tot nog toe geen bedrijf gelukt om een product te produceren waarbij de wensen van retailers, ouders én kinderen wordt samengevoegd. De retailer wil haar ongezonde producten wijzigen in gezondere alternatieven maar wil geen omzetderving. Ouders willen hun kinderen gezond laten opgroeien. Kinderen willen lekker snoepen. Fruitfunk heeft in december 2015 de 2e plaats behaald in de Ketchum Foodlab Award als meest innovatieve food startup. In januari 2016 heeft Fruitfunk de 1e plaats behaald als meest innovatieve agri-food startup bedrijf tijdens de food-to-fit award van Agri Food Capital.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO