FYN Software

Echte omni-channel (retail) oplossing

Tablet weergave

Bedrijfsnaam FYN Software
KvK Nummer 56864604
Website fyn.nl/
Beschrijving onderneming Een jong innovatief bedrijf waar mensen met de afstand op de arbeidsmarkt een kans krijgen zonder verlies van commercieel doel.
Naam innovatie Echte omni-channel (retail) oplossing
Beschrijving innovatie Een gecentraliseerde database met volledig geïntegreerde oplossingen voor POS, mPOS, Kiosk, Tablet, Website en Webshop. Hierdoor komt de klant veel scherper in beeld, geen dataverlies meer door koppelingen of niet opgeslagen (zoek)informatie. Hiermee verkrijgt MKB'er realtime informatie en analyses. Met de integratie van social media en direct mailing word het klantcontact en dus omzet vergroot (en de ICT kosten verlaagd).
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de MKB'er is het momenteel nauwelijks mogelijk om toegang te krijgen tot big data, helemaal als het gaat om zijn eigen gegevens. Webshops worden vaak niet gekoppeld of enkel met een export gevuld, hierdoor lopen orders en klanten door elkaar, gaan potentiële contact momenten onbenut en gaat vitale informatie verloren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is wereldwijd geen enkele leverancier die betaalbaar is voor het MKB die hetzelfde maakt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO