Excellent Products bv

Trunkhunk

Productomschrijving Trunkhunk

Bedrijfsnaam Excellent Products bv
KvK Nummer 36035807
Website www.excellentproducts.nl
Beschrijving onderneming Producent van gecertificeerde spanbanden, snelbinders, sleepkabels en afdeknetten .
Naam innovatie Trunkhunk
Beschrijving innovatie De Trunkhunk is een 2 in 1 spanband welke door de special ring, alsmede de manier waarop het product in elkaar is genaaid, ook gebruikt kan worden om de achterklep van de auto (én ook de deuren van een bestelbus) op een eenvoudige en veilige manier vast te zetten tijdens vervoer van uitstekende ladingen. De speciale ring past in elk slot van elke auto.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=hJhoYHtVH94
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij hebben de afgelopen jaren heel vaak de vraag van consumenten gekregen of wij een product in ons assortiment hebben waarmee de achterklep van de auto veilig vastgezet kan worden als daarin, bijvoorbeeld, een fiets van de kinderen wordt vervoerd. Bij gebrek aan beter gebruikt de consument vaak een touwtje wat ze vastbinden aan de ruitenwisser. Dit levert natuurlijk gevaarlijke situaties op alsmede ook een defecte ruitenwisser. Nadat wij deze vraag ook steeds vaker van professionals met bestelbusjes kregen hebben wij, op basis van deze behoefte uit de markt ,de Trunkhunk ontwikkeld. Het heeft lang geduurd en wel 20 prototypes verder zijn we tot een eenvoudig maar doeltreffend hulpmiddel gekomen om de achterklep veilig vast te zetten tijdens transport. We leveren er ook een waarschuwingsvlag bij welke achteropkomend verkeer attent maakt op het bijzonder vervoer en de uitstekende lading. Daarnaast geven we een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee met waarschuwingen en adviseren ook de lading zelf goed vast te zetten in de auto/bus om schuiven of verlies van de lading te voorkomen. Hierdoor wordt het verkeer weer een stukje veiliger wat één van onze missies is!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innnovatie is uniek omdat het een 2 in 1 spanband is. (Trunkhunk-functie én gewone spanband-functie) Als Trunkhunk kan het product gebruikt worden om de achterklep vast te zetten door het eenvoudige klik systeem in het slot van de kofferbak. Zonder gebruik van de speciale ring kan het product als als gewone spanband gebruikt worden. Deze combinatie bestaat nog niet. Daarnaast kan de Trunkhunk, door de speciale ring, op alle auto’s en alle bestelauto’s bevestigd worden; one size fits all! Het eenvoudige model is uniek en gepatenteerd (modelbescherming in EU).

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO