Esdec BV

FlatFix Fusion

Beeld vanuit de lucht van zonnepanelen op platte daken

Bedrijfsnaam Esdec BV
KvK Nummer 63495546
Website www.clickfit.nl
Beschrijving onderneming Fabrikant van montagesystemen voor zonnepanelen
Naam innovatie FlatFix Fusion
Beschrijving innovatie FlatFix Fusion is een baanbrekend montagesysteem voor zonnepanelen op plattedaken. Door de slimme combinatie van kunststof en aluminium is het product zeer geschikt voor zeer grote overspanningen. De lage dakbelasting en thermische ontkoppeling hebben dit product binnen 1,5 jaar na lancering tot de onbetwiste marktleider gemaakt.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=L5v1WyN8PTo
Noodzaak en belang van deze innovatie Omdat Nederland moet voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen in 2020 is het gebruik van zonnepanelen van groot belang. Er zijn in Nederland veel grote platte daken welke niet geconstrueerd zijn voor zware dakbelastingen maar die wel van een zeer goede oppervlakte zijn om te voorzien van zonnepanelen. Het koppelbare systeem FlatFix Fusion heeft weinig ballast nodig en is hierdoor geschikt voor grote daken en grote overspanningen. De thermische ontkoppeling van het systeem maakt het mogelijk dat er geen schade aan de dakhuid ontstaat wat de levensduur van de dakhuid en het systeem ten goede komt
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie kunststof en aluminium dat leidt tot een thermische ontkoppeling van de warmte en hiermee uitzetting van de zonnepanelen in relatie tot de uitzettingsgraad van de dakhuid (dakbedekking). Hierdoor ontstaat er in tegenstelling tot producten van andere fabrikanten geen schade aan de dakhuid in de loop der tijd. Dit is ook de reden dat wij als enige in de markt 20 jaar garantie durven en kunnen afgeven.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO