Enocent Mobility Solutions

Easysteppers

Easysteppers

Bedrijfsnaam Enocent Mobility Solutions
KvK Nummer 17251756
Website www.enocent.nl
Beschrijving onderneming Ontwikeling, productie en installatie van slimme zorg oplossingen om langer thuis te kunnen blijven wonen. Wij willen bijdragen in welzijn, gezondheid en vitaliteit en om mensen langer zelfstandig en zelfredzaam in eigen huis te laten wonen.Met onze expertise op het gebied van: fysiotherapie met specialisaties geriatrie- en neurologie revalidatie, techniek en duurzaamheid komen wij tot innovatieve oplossingen.
Naam innovatie Easysteppers
Beschrijving innovatie Easysteppers: Stevige tussentreden voor op uw eigen trap waardoor u minder kracht nodig heeft en uw gewrichten minder zwaar worden belast. 'Een simpel traplift alternatief waarmee u langer vitaal thuis kunt blijven wonen.'
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=VcA6dRd99yM
Noodzaak en belang van deze innovatie Wanneer traplopen een probleem wordt, heb je traditioneel keuze uit 3 'prijzige en ingrijpende' oplossingen: traplift, verbouwen of verhuizen. Het probleem van deze oplossingen is dat men de spieren niet meer belast, een inactief leven krijgt en dat als gevolg hiervan (verdere) (lichamelijke) achteruitgang versneld verloopt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het verhoogt uw vitaliteit en uw gezondheid en is kostenbesparend t.o.v. trapliften, verhuizen of verbouwen. Bovendien kan je in je eigen sociale omgeving blijven wonen!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO