Digital Wayfinding Group

Mobiele Navigatie

Weergave van app voor mobiele navigatie

Bedrijfsnaam Digital Wayfinding Group
KvK Nummer 58879862
Website www.itprojectmarkt.nl/
Beschrijving onderneming Mobiele Navigatie
Naam innovatie Mobiele Navigatie
Beschrijving innovatie Applicatie die mensen helpt in gebouwen hun weg te vinden. Ik heb het product ontwikkeld in de US en daar hebben vele grote universiteiten en ziekenhuizen het al geadopteerd. Mijn applicatie wordt ook gebruikt door de PABT in New York City., dat is het grootste en drukste bus station in de wereld met 225.000 reizigers per dag.
Website innovatie www.itprojectmarkt.nl/digitale-wayfinding.php
Noodzaak en belang van deze innovatie Je weg vinden in ziekenhuizen en overheidsgebouwen is vaak niet eenvoudig. Met deze app heb je altijd de route bij de hand.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De app is geen dedicated app dat speciaal moet worden gemaakt in 3 versies, t.w. android, apple of windows. Het is een universele web app dat gebouwd is op het HTML platform. Maar 1 keer de kosten! Het is licht, makkelijk op te roepen en eenvoudig te gebruiken. Bovendien geeft het de klant de mogelijkheid zelf wijzigingen aan te brengen i.p.v zich zelf op te hangen aan een leverancier (en daar zwaar voor te betalen). De geleverde route is nu altijd de meest actuele route.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO