Digital Intelligence Group BV

Maldith

binaire getallen stroom rond hoofden

Bedrijfsnaam Digital Intelligence Group BV
KvK Nummer 56693699
Website digint.com
Beschrijving onderneming Hoogwaardige producten en trainingen op het gebied van digital intelligence voor overheidsinstanties en bedrijven.
Naam innovatie Maldith
Beschrijving innovatie Toezichthouders hebben grote behoefte aan methodieken en tools om uit open bronnen snel relevante informatie over instellingen en personen te halen. Doel daarbij is om signalen sneller en beter te duiden. Dit doel wordt mede bereikt door verbeteren van de OSINT kennis, tools en werkwijze. Een link naar de video is te vinden via https://youtu.be/JL4s-oYeXK8
Website innovatie https://youtu.be/JL4s-oYeXK8
Noodzaak en belang van deze innovatie Toezichthouders hebben grote behoefte aan methodieken en tools om uit open bronnen snel relevante informatie over instellingen en personen te halen. Doel daarbij is om signalen sneller en beter te duiden. Dit doel wordt mede bereikt door verbeteren van de OSINT kennis, tools en werkwijze.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Maldith is december 2015 verkozen als beste innovatie in het toezichthoudersoverleg waar DNB, AFM, Kansspelautoriteit, ACM e.d. aanwezig waren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO