DIY Soap

Transparantie over ingrediënten en duurzaam verpakkingsmateriaal.

DIY Soap pakket in weckfles

Bedrijfsnaam DIY Soap
KvK Nummer 64264475
Website www.diysoap.nl
Beschrijving onderneming DIY Soap verkoopt natuurlijke zeep en cosmetica om zelf thuis te maken (DIY). Wij leveren de ingrediënten en een recept. Alle producten zijn makkelijk te maken. DIY Soap gebruikt alleen duurzaam verpakkingsmateriaal.
Naam innovatie Do It Yourself Natuurlijke Cosmetica
Beschrijving innovatie Doordat de consument het product (bijv. body cream) zelf maakt, weet hij/zij precies wat erin zit. Dit zorgt voor bewustwording van gebruikte grondstoffen en transparantie over cosmetica producten. Ook is het gewoon leuk om te doen en goed voor je huid!
Website innovatie www.diysoap.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel mensen in Nederland geven aan last te hebben van huidproblemen. Terug naar natuurlijke producten kan enorm helpen, omdat er dan geen ingrediënten aan toegevoegd zijn die schadelijk voor je huid kunnen zijn. Daarnaast is het goed voor de bewustwording over wat je op je huid smeert. Omdat je zelf de producten hebt gemengd of gemaakt weet je dat vaak precies. Een ander belangrijk punt is dat een product pas wordt gemaakt als iemand het daadwerkelijk gaat gebruiken. Het laatste punt is duurzaam verpakkingsmateriaal. Veel (bijna alle) cosmetica zit in plastic flessen en potten die prima van kwaliteit zijn, maar weg worden gegooid als het product op is. DIY Soap verkoopt bijvoorbeeld shampoo in een bar, zodat er helemaal geen plastic fles meer nodig is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit concept is helemaal nieuw en bestaat nog nergens.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO