Control-IT Industrial Automation

MESBuilder, get your factory connected !

Weergave van scherm(en)

Bedrijfsnaam Control-IT Industrial Automation
KvK Nummer 33296080
Website www.mesbuilder.nl
Beschrijving onderneming Wij zijn software vendor /solution provider sinds 1997. Ons belangrijkste product is het nieuwe dit jaar geïntroduceerde MESBuilder platform, een ontwikkelomgeving voor Industrie 4.0 systemen.
Naam innovatie MESBuilder, get your factory connected !
Beschrijving innovatie MESBuilder is een 'model driven' ontwikkelomgeving waarmee ondernemingen zelf, systeemintegratoren of machinebouwers in korte tijd een 'smart connected factory systeem' kunnen realiseren. Dit is een slim ICT systeem voor op de productievloer waarbij mensen, machines, materialen op de werkvloer en ERP live met elkaar verbonden zijn en de juiste gegevens, in de juiste taal, op de juiste plaats, op het juiste moment delen.
Website innovatie http://www.mesbuilder.nl/MESBuilder/
Noodzaak en belang van deze innovatie Industry 4.0 : 'Als productie te duur, te star, niet efficiënt is, onvoldoende gerapporteerd wordt of te veel fouten en 'communicatieproblemen' oplevert is dit schadelijk voor de ondernemer. Een connected factory verbetert efficiency, flexibiliteit en kwaliteit door verbetering van de informatie op de productievloer'. Met MESBuilder nu ook bereikbaar voor het MKB.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met MESBuilder kunt u in korte tijd uw smart connected factory systeem realiseren, prijsvriendelijk, op maat en 100% live aansluitend op de bestaande bedrijfsvoering, processen en machinebesturing. Hoe ? Model Driven Software Design. Met MESBuilder modelleert u uw machines en processen waarna u de software voor het systeem kan '3D printen'. Dit scheelt u 90% kosten. MESBuilder is daar uniek in.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO